суботу, 11 травня 2019 р.

Тиждень початкових класів

Добігає вже кінця навчальний рік... Пройшов вже і тиждень "STEM освіти" в початковій школі, в якому наш клас приймав активну участь.
В "День науки" учні побували в справжньому кабінеті фізики! Урок-експеримент "Фізика в гостях у малюків" провів учитель Сергій Михайлович, він показав учням деякі фізичні "фокуси", якими були діти здивовані і вражені.
Було цікаво, весело, а найбільш уважні і допитливі отримали смайли-"валюту", за які наприкінці тижня можна буде придбати собі подаруночок.
У "День технологій" в класі працювала "Творча майстерня". Майстром була мама одного з учнів, Сніжана Іванівна. Вона провела майстер-клас "Вербова гілочка", навчила дітей виробляти своїми руками гілочку з котиками.
У третій день тижня відбувся LEGO - фестиваль. Учні збирали різні конструкції, предмети, транспорт, героїв з елементів конструктору LEGO і представляли їх на виставці.

У четвертий день - "День математики" відбувся математичний батл між збірними командами початкових класів. Він теж приніс дітям нагороди і смайлики.
А у п'ятий день після підсумкової лінійки, флешмобу відбувся аукціон, де діти змогли обміняти свої зароблені за тиждень "смайлики" на невеличкі подаруночки.



Немає коментарів:

Дописати коментар