четвер, 17 жовтня 2019 р.

Осінні новини


      
     Осінь, гарна молодиця,
     Розгулялась, веселиться,
     Прикрасила все барвисто
     І шипшинове намисто
     Одягла собі на шию...
     Та чого тільки не вміє
     Осінь, щедра господиня!
                   (Тамара Шевченко)


Лагідна, тепла цього року у нас осінь. Серпень взагалі був продовженням літа.Тому, напевно школярам не дуже хотілося налаштовуватися на навчання.
Але першого вересня моїх учнів очікувала несподіванка. Свято "Першого дзвоника" ми провели в незвичному форматі. 
Після святкової зустрічі новачків шкільної родини - першокласників, учні 3-Б класу прийняли участь у партнерському квесті "Діти єднають Україну". Партнерами у проведенні цього заходу були учні 11-Б класу. 
Ми рухалися командами від станції до станції шкільним подвір'ям, розгадували ребуси, розшифровували шаради, відгадували загадки, отримували бонуси за відгадки. Кожна з команд намагалася виконати завдання якомога швидше, щоб першою дістатися останньої станції і відімкнути скриню з секретом.
Після отримання ключа, що відкриває двері до нового - третього навчального року моїх учнів, третьокласники і одинадцятикласники рушили до класної кімнати. Там всі разом пройшли вікторину, в ході якої старші школярі розповіли молодшим про цікаві факти з історії України, видатних українців.
І маленькі і старші школярі залишились задоволеними від активно, пізнавально і весело проведеного першого дня нового навчального року!




Немає коментарів:

Дописати коментар